2010 m. birželio 14 d.

USA!!!

Labai ačiū, chebra, kad vakar susitikom. Ačiū už dovanas mums ir už marškinėlius Bertai :D šį kartą gal ir ms ką nors parvešim grįždamos... :D

Miegojom vakar 3 valandas, skridom 16 valandų, o dabar dar tik 18h40 čia (7 val skirtumas) ir dar visa kelionė iki Laconia ir visas vakaras laukia. :)

Pavargom jau: Rūta nebemąsto, Justė nefokusuoja vaizdo, abi nebeprisimenam ne tik anglų bet ir lietuvių kalbos beveik... Ai, sutikom Giedruką gi Bostone, jis neturi utėlių ir gyvena ne taip blogai, kaip visiems atrodė, netgi pasirodė, kad viskas jam labai gerai. Sportuoja, sakė. :)

Buvo lyg ir visokių linksmų dalykų bekeliaujant, bet kitą dieną juos gal ir prisiminsim.

Važiuojam toliau, labanaktis.

***

Hi,

we are going from Boston to Laconia right now, the flights were pretty good and everything's ok except that we're REALLY tired... :) we slept only 3 hours last night, the flights took overall 16 hours and it's still just 6:44 pm in Boston right now.

We will write more after we have a GOOD sleep,

goodnight ;)

5 komentarai:

  1. Tai panašu, kad ilsėsitės vienintelę laisvą diena. Pas jus laikas 7val atgal, jo? Su skrydžiais viskas ok buvo? Ir kaip žmonės ten, pas kuriuos važiavot?

    AtsakytiPanaikinti
  2. uuuch, gerai, kad viskas gerai su nuvykimu :) Kai pailsėsit, pasidalinkint nuotykiais, kuriuos patyrėt, ir vietos vaizdais, kur dabar gyvenat :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. mergos, HEADS UP :D:D:D
    o soliaris visada verkšlena, nk nuostabaus :D

    o aš dbr f00lę žiūriu su ta bliuske :P DAMN, I'M GOOD :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. įdomūs visi jūsų nuotykiai, lauksiu papildymo ;D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Redžiau, jo, viskas ok, skrist buvo tragediškai nuobodu. Jau gal net autobusu važiuot per Lenkiją smagiau :) bet nieko. Kol kas visi sutikti žmonės faini ir paslaugūs. Ir šypsosi visi aišku ir vietoj "hi" dažnai sako "how are you?" (pvz kasininkė parduotuvėj) tai reik dar priprast prie to. :)

    Rima, Egle, jau parašėm mažą papildymą, tuoj parašysim dar vieną didesnį :D

    Berta, MES NETURIM KUR ŽIŪRĖT FUTBOLO ir dėl laiko skirtumų jis čia rytais arba geriausiu atveju vidury dienos :)

    AtsakytiPanaikinti