2010 m. birželio 15 d.

Laba,

sėdim dabar balkone laimingos ir bevogdamos kažkieno internetą, nes The Margate nelabai traukia.

Dabar čia 21:26. Ryt pradedam dirbt, o šiandien tik pildėm visokius popierius, apvaikščiojom visą teritoriją, susitvarkėm kambarį (jau spėjom aplaužyt :D) ir nuėjom į parduotuvę, bet apie kiekvieną atskirai.

Darbas. Dirbsim šia savaitę Justė 8-15 val, Rūta 15-22 val, ir tikriausiai taip visą vasarą, tad nelabai ir matysimės :D Plačiau apie patį darbą – The Margate Resort, kažkokios šeimos prieš daug metų įsteigti poilsio namai, kurie dabar išvis dideli. Kiekvieną vasarą čia atvažiuoja daug tarptautinių studentų, šiemet yra dvi baltarusės, dvi rusės, bulgarai, rumunai) European funk. :D

Kambarys. Gyvenam pastate, kuris anksčiau buvo motelis, bet dabar čia apgyvendina tik studentus. Įkeliam foto, pavydėkit balkono ir ežero visai šalia :)







































Parduotuvė. Išėjom apsipirkti ir nusprendėm neimti jokio žemėlapio, nes gi čia ne Berlynas ir kelią tikrai rasim. Ėjom ėjom, priėjom kryžkelę, pasukom į kairę, tada ėjom ėjom ir nusprendėm, kad vis dėlto reiktų paklausti ar tikrai einam ten kur reikia, ir pasirodė, ne tik kad ne į kairę ir dešinę nereikėjo pasukt, bet išvis pradėjom net ne į tą pusę eiti :D Labai dėkojam močiutei, kuri mus atvežė atgal kelis kilometrus iki Wallmart. Na ir tikriausiai ten neisime daugiau per šiuos ateinančius tris mėnesius. Kultūrinis šokas taip sakant :D maisto prekių tik kelios eilės lentynų, kurios ir šiaip atrodo lyg būtų automobilių skyriuje tepalai pardavinėjami. Iš pradžių galvojom, kad jų niekas prekių išdėstymo subtilybių nemokė (vaje, marketingo pradininkai), nes už maisto iškart tikrai visokie tepalai ir dar vienas Dievas žino kas, bet paskui supratom, kad maisto daugiau ir nėra, tad ir išėjom nusipirkę tik aliejaus butelį ir didelį maišą ryžių. :D

Dėkui Dievui, grįžtant atgal radom normalią maisto parduotuvę, ir rezultatas grįžus štai toks:

  • USD 88
  • 11 maišelių
  • 4 nukritusios rankos








Ai beje, dabar čia visą savaitę vyks Motorcycle Week, tai belenkiek baikerių važinėja (suvažiuoja iš visos JAV, dar Kanados ir net iš Europos kartais).

Kitą kartą pabandysim įkelt nuotraukų pafotkinę apylinkes.

Hey guys,

the Internet connection is very poor here, we have to sit outside if we want to blog or check emails.

We start working tomorrow, Juste’s shift is from 8 am to 3 pm and Rūta will work from 3 pm till 10 pm. This schedule is for this week, we’ll see if it’ll change next week.

We work at The Margate Resort, at the kitchen, the place is really nice. We did all the paper work today and looked around, it’s very nice: there are 3 buildings for the guests and the beach bar, can’t wait to check it better tomorrow.

We live at the building, which used to be a motel, now they use it for students’ accommodation. Talking about the students, there are Belarusians, Russians, Bulgarians and Romanians (around 15 overall). You can see more pictures of our room and the view from our balcony above ;)

You can also see the result of our first shopping, I hope we won’t need to go shopping very soon. We lost the way while searching for Wallmart (around 2 km is not too bad :D) but the nice old lady gave us a ride, so we didn’t have to walk the same distance back ;)

By the way, there’s Motorcycle week over here, so there are many people from all over the States, Canada and even Europe.

We’ll upload more pictures of the neighborhood next time. :)

Bye bye.

9 komentarai:

  1. Kaiiii lovos platumo :))) jėga!

    Pasiilsėsit, t.y. padirbsim tokiam visai kaime kaip supratau, bet nieko :D ane? O dėl grafiko, tai čia taip jau šeimininkai sugalvojo, ar pasiskirstėt pačios, kad neįgristumėt viena kitai?:) Kada artimiausi laisvadieniai? Ai, kaip oras? Nekepat? :)

    Įmeskit ir savo veidų foto, netik aplinkos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Hey :)

    čia tipo apie 16000 gyventojų, bet čia taip pat įprasta, kad miestely namai labai išsibarstę, tai reikia gerokai paeiti kol nueini nuo vieno iki kito :D šią savaitę paskirstė vadybininkas jų, nes matyt reikia tik po vieną žmogų virtuvėj indus tvarkyt, o artimiausia laisva popietė kitą trečiadienį kai varau į Scorpų koncą :D oras fainas, dabar sėdžiu balkone, nes viduj vis dar neto negaudo, tik vakarais labai atvėsta... dar darysim post'ą apie visokias keistenybes čia, kurių jau nemažai pastebėjom :D kaip jūs ten??

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jėėėga :) :)

    Būtinai baikerius pafotkinkit :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mergaitės, kaip jaučiatės po pirmos darbo dienos?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nežinau... man (Rūtai) reikėjo vaikščiot į paplūdimio barą ir vis indus nešt į pagrindinę virstuvę ir atvirkščiai. Nėra sunku, bet nelabai daug indų buvo, tai laiko šūdinimas bišk, ir šimtą kartą praėjus tą pačią distanciją jau draugų susiradau :D
    Justei ryte reikia viduj būti, nes pusryčiauja, tai jai indus suneša. Parašysim daugiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu šaunuolės Jūs :)..

    Džiaugiuosi Jumis - ir ne visai žiauriai pasiklydot, ir tiek maišų partempėt. Jei taip ir toliau, tai gal labiau raumenų pasiauginusiuos grįšit negu Giedrukas? :D

    Ir apartamentai neblogi, neblogi :)..
    Gaila, tik kad dirbat ne tuo pačiu metu..

    Ok, laukiam daugiau naujienų ir nuotraukų :).. Norisi visgi sužinoti ir pamatyti, kaip ten tas gyvenimas Amerikonijoj :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sužinosi(m) dar kaip čia tas gyvenimas atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Viskas, ką parašot, labai įdomu :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Rašykit :)) mačiau scorpų koncerte buvot :D

    AtsakytiPanaikinti