2010 m. birželio 25 d.

Justė apie Scorpions

Justė rašo įrašą, nes atseit bus objektyviau. :)

Vakar ėjom į Scorpions koncertą.

Nuo namų iki koncerto daugiau nei 5 km, labai skubėjom, nes norėjom susitikti su fanais amerikiečiais dar prieš koncertą, planavome nulėkti per pusvalandį, bet nesigavo. Buvom nevalgiusios nuo pietų, tai prisidarėm sumuštinių ir sukimšom pakeliui. Nulėkėm tuos 5 km per kokių 40-45 min ir dar pavalgėm beeidamos ir dar užsukom į degalinę paklausinėti žmonių tikslesmio kelio. Gerai varom, ką? :D tiesa, galvojom koncertą pasieksim nugaišusios... Čia google maps'as, kuris rodo, kad atstumas pėstute daugiau nei per valandą nueinamas.


Prieš koncertą susitikom porą fanų, ir Rūta nusipirko marškinėlius, aišku. Labai keista koncerto vieta - prie scenos yra labai daug sėdimų vietų, o už jų, ant kalniuko, pievelė. Pievelėj žmonės irgi sėdi ant suoliukų arba atsineša dekius pasitiesti arba žvejų kėdutes. :) Mes aišku, nesėdėjom, nuvarėm į patį priekį ir... klausėm Vince Neil. Amerikiečiai jį žino geriau nei mes ir dainuoja su juo kartu, mes nelabai žinojom, žinojau kelias Motley Crue dainas tik.

Paskui kol laukėm Scorpions nutiko įdomus dalykas - priėjo toks vyras su dviem vaikais ir sako Rūtai "Labas, tu turbūt Rūta? Mano vardas Joe. Čia turbūt ta tavo draugė, kuri iš pradžių nenorėjo ateiti, taip?" Galit įsivaizduoti mūsų nustebimą? Pasirodo žmogus, kuris kartais paskaito scorpų forumą ir net pats jame nesireiškia atpažįsta Rūtą, nes mato jos nuotrauką kiekvienam diskusijos puslapyje :D Žodžiu, pašnekėjom su juo, nusifotkinom, jo vaikai šūstriakai, dukrai 10 metų, sūnui 5 ir abu jau moka scorpų dainų žodžius. :)

Paskui susilaukėm dar daug aplinkinių dėmesio, nes ten žmonės nelabai juda per koncus (nors ne tik per koncus...). Tai mes vėl truputėlį išsiskyrėm... Keli žmonės buvo priėję šiaip susipažint su mumis, paklausinėt iš kur mes ir pasipasakot kaip jiems patinka scorpai ir išvis kaip smagu, kad mes tokios jaunos ir jau juos žinom. Dar keli žmonės šiaip tik pasisveikindavo vokiškai su mumis ir ką nors mums pasakydavo (vokiškai irgi)... :))))

Pats koncas buvo super! Nepagrojo tik Still Loving You, bet pagrojo visas kitas geras. :) Paskui dar po konco nubėgom su viltimi, kad kaip ir pas mus jie išeis po koncerto ir eis iki mašinų, bet apsauga ten įspūdinga ir Scorpai nuo scenos nulipo į autobusą tiesiai. Taigi, nesusitikom jų, pasimojavom su Matthias tik :)

Po koncerto pėstute namo nebeėjom. Galvojom susikooperuot su dviem rusėm, kurios dirba su mumis ir kviestis taxi, bet vėl sutikom Joe su vaikais ir jis sakė, kad jei mums nebėda važiuoti jaukiai, tai gali mus visas pavežti. Kada gi mums "jaukumas" bėda? Susigrūdom labai juokingai visi (neįsivaizdavau, kad praktiškai įmanoma dviese susigrūsti ant priekinės sėdynės, bet įmanoma!) ir pargrįžom. Važiuojant tas 5 metų berniukas dainavo scorpų dainas, tik nevisada suprasdavom, kokias, pvz. "the good blaaalaaa blablaaa laaaalaaa". :))

Dar daug visokių smagių smulkmenų nepasakosiu, nes Berta ir taip jau nervinasi, kad tieeek daaaauug skaaaaaityti, loooopė ;D

Jėga buvo visas vakaras.

Justė

3 komentarai:

  1. nu blemba ten jum ir smagu :D:D:D:D

    BLEM JĖĖGA!!!

    o Cėciuke, pasijutai kaip žvaigždė turbūt kai užkalbijo tas Joe :D ? m? (happy)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rūta koks superstaras :DD nu smagu smagu girdėt ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Panašiai :D kolkas vienintelis smagus dalykas ir buvo koncertas...

    gavom iš Joe laišką, sakė jo dukrelė vis kalba apie mus, nes padarėm labai didelį įspūdį :D

    AtsakytiPanaikinti