2011 m. vasario 28 d.

Prikol :D / Fun again :D

Labas,

greitas post'as apie apsaugą mūsų praktikos vietoj.

Jau sakėm, kad mūsų ofisai yra SWIFT teritorijoje. Tai visa ta gigantiška teritorija yra ne šiaip aptverta aukšta mūrine tvora ir stebima kamerom, bet tam, kad patektum, turi būti užregistruotas iš anksto pas sargybinius su numatytu atvykimo laiku. Tada jie duoda akreditaciją tam numatytam laikui, su kuria gali patekti į vidų. Tiksliau tave gali įsivesti į vidų ir gali vedžiotis po teritoriją, nes ta laikina akreditacija popierinė, tai jokios durys neatsidaro ir ji yra "svečio" akreditacija, vadinasi, negali vienas vaikštinėti šiaip.

Be to dar gauni instrukcijų krūvą, kaip turi nuolat būti su kuo nors iš ten dirbančiųjų, turi nuolat segėti tą akreditaciją matomoje vietoje, negali nieko fotkinti, kalbėti už teritorijos ribų apie darbinius reikalus ir t.t. ir t.t. Praeitą savaitę kažkokio vaikino atvažiavo pasiimti kažkas, ir įvažiavo pro vartus biški į teritoriją, tai patikėkit, koks skandalas kilo, visą mašiną iškraustė ir išieškojo.

Šiandien vėl buvo bajeris. Mūsų kolega atsivedė savo 4 metukų dukrytę, nes turėjo ją pasiimt iš mokyklos, nes ji blogai jautėsi. Ir apsauga neleido jam jos įsivesti. Suprask, neregistruota ji jokiam sąraše.  Tai jis tiesiog nuignoravo ir vis tiek atsivedė. Spėkit ką? Po kokio pusvalandžio sulaukė skambučio, kad išvestų ją, nes ji neturi akreditacijos, ir gali kilti problemų rimtų. Joo, ji tikrai galėtų nulaužti sistemą kokią ir persivest milijonus į savo sąskaitą. :D

***

[censored. ask in person] ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą