2010 m. liepos 23 d.

Kaip čia su tuo darbu / About the job again

Kam ne kam buvo ne paslaptis, kad su darbu The Margate buvo gan ne truputį liūdna, nes iš pradžių gavom visai mažai valandų ir nors dabar gaunam jų pakankamai, tačiau atskaičius visus mokesčius ir nuomas, suma lieka irgi neįspūdinga. Taip pat daug kam ne paslaptis, kad nuo pat atvykimo čionai ieškojomės antro darbo. Taigi jį ir radom, ir netgi du! :)

Praėjusią savaitę netyčia sudaužėm nemažai stiklinių, sakėm, kad turi išeiti į gera, taigi ir išėjo:

Kurortas, kurio pavadinimo pagal darbo sutartį negalim minėti jokiuose socialiniuose tinkluose ar bloguose. Kitas viešbutis prie to paties ežero. Su jais bendrauti pradėjom prieš kokias tris savaites, tik niekaip nepavykdavo susitikti su pagrindine vadybininke, tad buvom prainterviuotos ir jos sesers (kitos vadybininkės) ir dar kitų dviejų žmonių. Praėjusią savaitę pagaliau nuvykom susitikti, jaudinomės, kas čia gausis, ar priims ir kiek po pokalbio vėl reiks laukti atsakymo. O pasirodo, kad jei susitikti reikėjo tik todėl, kad sutvarkytų įdarbinimo dokumentus. Dirbsim padavėjom paplūdimio bare, labai faina vieta, visą laiką būna daug žmonių, taigi užskaityta. :) Tiesa, prieš mus bare dirbo tik viena užsienietė, nes labai sunku (angliškas meniu ir pan.), bet pagr. vadybininkė sakė, mumis labai pasitiki ir "mato kibirkštėlę mūsų akyse", taigi pavarysim :)) Kitą savaitę apmokymai ir tada į trasą. Labai laukiam. Iki darbo vietos važinėsim dviračiu (apie 15 min).

Union Diner. Jau bendraujant su viršuje minėta darboviete gavom atsakymą iš tokios valgyklos šalia mūsų pagrindinės darbo vietos, kad jiems reikia busser (žmogus, kuris pasitinka klientus, juos pasodina prie staliuko, paduoda meniu, paklausia ar nori kokių nors gėrimų, ir klientams išėjus paruošia stalą kitiems). Iš pradžių galvojom laukti Naswos atsakymo, bet nusprendėm imti ir šį, ir kaip nors suderinti visus tris. Kolkas pažiūrėjus visus tvarkaraščius, atrodo, kad gausis neblogai :) Čia dirbsim rytais.

Tiek naujienų, pažiūrėsim kaip jausimės, kai reiks lakstyt per tris darbus, kolkas esam nusiteikę labai entuziastingai ir tuoj pradėsim planuotis keliones rugsėjui!

***

Hi guys,

some of you knew that we weren't very happy about our only job at the Margate resort, that we didn't have enough hours and searched for the 2nd job. We found it. And actually, we found 2 additional jobs! :)

Another resort by Winipesaukee lake. We made the first contact with them approximately 3 weeks ago, but we never had luck to meet general manager, so we got interviewed by other 3 persons, except her. Finally, last week, we got an appointment with her, we were very excited what will happen, what she will say, how long we will have to wait for an answer again. But appeared that she wanted us to come only to say that we are accepted and to do all the paperwork. :) We will do serving at their beach bar. We love the place, it's live, always full and there are many young people who work and visit there. Before us, there was only one international student who did serving there because as general manager said it's very hard to remember all the menu in English, but she also said that she trusts us and knows that we will do good! We have training next week and we start. Journey to the job takes about 15 min by bicycle.

Union Diner. Diner close to our prior employer. We accepted their offer to work as bussers (people who greet guests, sit them, give menus, ask if they want anything to drink and then clean the tables after they leave). As for now, it seems possible to combine all the 3 jobs. We'll work here in the mornings.

That are the news for now. We look forward for work and can't wait to start planning our trip in September!

2 komentarai:

  1. tai tipo po mažai valandų kiekvienam dirbsit kad per tris varot? :D

    blem:D

    AtsakytiPanaikinti
  2. tikrai gausis daugiau valandu, nei kad vienam bunant :) uzkamsem laisva laika, kuris liko nuo pirmo darbo. O is tikruju dar nezinom, nes negavom pirmu grafiku, dabar siaip malames :)

    AtsakytiPanaikinti