2010 m. rugpjūčio 13 d.

Justė's day off

Po poros visiško nusilakstymo savaičių, atėjo ir į mano kiemą šventė - laisvadieniai. :)

Rusė Inna antradienį atėjo pas mane, sako:
- Laisva šiandien? Varom prie vandenyno!
- Jo, laisva. Kąą? Kaip kas..? Ką?
- 2 minutės tau susiruošt, varom!

Tai nėra čia ko daugiau mąstyti - pasiėmiau kremą nuo saulės ir išlėkiau. :) Važiavom su Oliver'iu. Toks vokietis/amerikietis, kurį Inna sutiko mūsų paplūdimyje (visi žino, kad paplūdimio prižiūrėtojų darbas smagus - plepi visą dieną su žmonėm...). Tai užsukom užkąsti sveikų tradicinių amerikietiškų sumuštinių su kažkokiais mėsgaliais ir sūriu ir patraukėm prie vandenyno (šį kartą keliavom į Massachusets'ą).



Taigi, paplūdimys jėga ir vandenynas jėga ir Inna jėga, ir Oliver'is jėga. Pasideginom, pasipliuškenom, paskui važiavom valgyt Thai maisto. Thai maistas irgi jėga. Paskui ėjom pasivaikščiot po Newburyport, kuris irgi jėga, jaukus miestukas ir net panašu, kad jame kažkas kartais vyksta. Važiuojant namo klausėm Bob Marley, tai ko daugiau gali norėti, žmogau? O dar kai dar žinai, kad kita diena irgi laisva ir nereiks anksti keltis..?

Atsijungiau išvis nuo mūsų šito kaimelio rutinos. Dabar net smagu įsijungti bus.

Ai, o kitą savaitę eisim į Creed koncertą su Rūta - jau susitarėm, kad nereiks dirbt vakare. :) Ir mums liko geras mėnuo dirbt tik ir dar visokių smagybių prieškaky. Apie jas kitą kartą.

Cha. Labos,

Justė

***

After few exhausting weeks I finally got two days off!

One international student from Russia - Inna knocked to our door last Tuesday and asked if I'm free. I was free! So she just told that we are going to the ocean and gave me 2 minutes to prepare. We went there with Oliver "Ollie" - guy whom Inna met at the Margate beach. He is a really nice American/German guy and he lived more than 3 years in Munich. We love Munich!

So, we tried some "healthy" traditional American food - sandwiches with medium rare beef and cheese. After spending some time in the beach  we went to Thai restaurant in Newburyport. Newburyport is a really nice old town. While going back home we were listening to Bob Marley CD. How cool/amazing/relaxing is that? :)))

Next week we are going to see Creed show at Meadowbrook. :))))) We have one month to work and still there are many nice things to do. Seems that our life in NH is getting better. :)

Goodnight,

Justė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą