2011 m. kovo 17 d.

Kaip mes Briusely studijuosim daugiau nei visus 4 metus Ekofake... There's English version as well :))

Senokai berašėm, bet jau beveik praėjusi savaitė buvo visai užimta, tai nelabai ir buvo kada... O ir labai džiaugiamės, kad pagaliau buvom užimtos normaliai :)


Walter'is užsimanė su mumis pasidalint savo patirtim, tai dabar skaitom knygas ir diskutojam. Tiesa, tokią paskaitą/diskusiją turėjom dar tik vieną, kita laukia pirmadienį, įdomu :) skaitom Cory Doctorow Makers (jis bus vienas iš TEDxKids mentorių). Dar turėjom vieną interviu tam mūsų tyrimui, atsibodo jau jį daryt, greičiau reikia viską pribaigt. Kitą interviu turim Europos Komisijoj kitą ketvirtadienį, reiks rimtokai pasiruošt. Šiandien ir ryt sėdim mokymuose, kaip rašyti projektus Europos Komisijai: tikėjomės, kad bus nuobodu, bet tikrai kad ne, diena išvis greitai prabėgo, darėm nemažai užduočių, ryt turėtų būt dar geriau :) Ai, vakar buvo atvažiavęs Hansas, scorpų fanas iš Gento, kai vakarienę fainą turėjom :))) ir daug desertų, ačiū Hanso sesei, kuri netingėjo gamint :))


Ryt iškart po mokymų minam savaitgaliui į Antverpeną, pabūsim iki sekmadienio ryto, tada į Turnhout žiūrėt Compagnia Rodisio spektaklio "Vienos šeimos istorija", vaidins italai, kurie pas mus Assitej festivaly buvo prieš 2 metus, labai laukiam vėl susitikt (vaidins itališkai, bet kad jau kelis kartus matėm spektaklį, tai problemų neturėtų kilti :) Ir tada kita savaitė vėl užimta: minėtas interviu EK, Drupal mokymai (turinio valdymo sistema, angl. content management system), mokysimės programuot ir tvarkyt internetines svetaines (jau seniai buvom užsimanę išmokt, kad nereiktų kitų pagalbos prašyt)... Tada laukia dar spektaklis pagal McDonagh pjesę "The Beauty Queen of Leenane" ketvirtadienį, o penktadienį atvažiuoja į svečius Marc (kas buvo LOGIN pernai, turėtų jį atsimint). O kitą savaitę atvažiuoja Kamilė su drauge, ir dar su Julium turėtume susitikt, jeigu tik jis susiplanuos pagaliau viską: mėnuo užimtas ir labai smagu dėl to :)


O į Lietuvą grįšim gegužės 12 (jo, švęsim Arno gimtadienį oj švęsim :)), bet tik 5 dienom, po praktikos gynimų maunam atgal į Briuselį dar keliom savaitėm :)


P.S. Rūta labai džiaugiasi, kad baigiamasis egzaminas bus birželio 7 ir paskui visi masiškai švęs jos gimtadienį :)))
P.P.S. Justė praėjusį sekmadienį buvo Leuven, patyrinėjo studentišką miestelį, Rūta Antverpene keliuose muziejuose ir tada dar pabuvojo savo asmeninėj fotosesijoj... tai tiek :)


***


We're getting more and more lazy to write both in Lithuanian and English, but Hans already complained that he cannot understand when we make laugh at him here, so there's no other way, but just to translate...


Last week was pretty busy, and we're very happy about it! We had one interview for our research, another one is scheduled for the next Thursday at European Commission. We are having training on EU calls for proposals today and tomorrow, didn't sound so much interesting at the beginning, but it really was :) Also, Hans came to us yesterday, thank you once again for such an amazing dinner, we owe a lot to Cindy, and thank you for taking the bed back... finally :D

Tomorrow right after the training we leave to Antwerp for the weekend, we'll be there until Sunday morning, then going to Turnhout to see performance "The story of one Family" by Compagnia Rodisio, we met those guys at Assitej festival in Vilnius 2 years ago, can't wait to meet them again! :) The next week is busy as well: we have Drupal's training on Wednesday, then interview on Thursday, then the same evening is devoted for the performance "The Beauty Queen of Leenane" by Martin McDonagh, and Marc is coming on Friday. Few more friends are coming the week after the next one ;)

We're going back to Lithuania on May 12th, but only for 5 days, will be back to Brussels for few more weeks right after internships' presentations at uni.

P.S. Ruta is quite happy that final exam at university is on June 7th: everybody will celebrate her birthday :))
P.P.S. Last Sunday we did some stuff as well: Juste went to Leuven to explore student's city; Ruta went to Antwerp to couple of museums and then had a personal photoshoot.

6 komentarai:

  1. I am glad you still update in english! Love you! Catherine

    AtsakytiPanaikinti
  2. Thank you for "making laugh" at me in English. That is quite an honour.

    Labanakt!
    Hans

    AtsakytiPanaikinti
  3. Cindy make some dinner for you ? GREAT ! ....You were lucky to avoid Hans soup !!! :)

    adriana

    AtsakytiPanaikinti
  4. Yeah, he didn't prepare anything... :/ :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Yes yes, the English version is a must, we curious people demand it :D
    Oh, those great photos of Ruta are the result of that photoshoot in Antwerp !! That was a good idea :)

    Lenita

    AtsakytiPanaikinti